diumenge, 11 d’octubre del 2009

Pensar ?
Pensar ? Pensar amb l'ús de les imatges. Imatges i pensament. Com la imatge ens fa pensar? Pensar per imatges.Pensar amb imatges. O pensar sobre les imatges. La imatge ofereix amb el poder de la paraula un element per reflexionar poderós i atractiu .... Què ens volen dir les imatges?
Les imateges i les paraules juntes poden ser el vehicle perfecte per expressar les vostres idees i inquietuds alhora que ens divertim i potser tal volta cream alguna cosa bella, però que era això de la Bellesa? vaja ja comencem amb les preguntes filosòfiques... no descansa!!!

Cada alumne/a penjarà dins aquest bloc una imatge acompanyada de una petita reflexió entorn del que la fotografia li sembli suggerir. ( no més tard del 30 d'octubre)
L'alumnat pot fer comentaris sobre les fotos que es presentin a la mostra.
De moment intentarem veure si es pot organitzar un concurs i trobar algú que vulgui fer de jurat, entre alumnes i professors... els premi... bé ja cercarem alguna gratificació... Materialistes!

Les fotos guanyadores es presentaran a l'acte que tindrà lloc el dia internacional de la filosofia 20 de novembre. Durant l'acte amb la resta d'instituts de Catalunya es lliuraran uns diplomes de participació?? Aquest extrem resta per confirmar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada